SZKOLENIE: Propagacja drożdży i procesy fermentacji w browarnictwie
Zapisz się już dziś!
1500 zł
3 dni, 7 godzin wykładów
10 godzin praktyki laboratoryjnej
aktualności, ogłoszenia, wiadomości
Zapisz się już dziś!
1500 zł
3 dni, 7 godzin wykładów
10 godzin praktyki laboratoryjnej
🇵🇱PL W dniach 19-20 grudnia 2018 odbyło się drugie z cyklu szkoleń piwowarskich I-stopnia “Procesy warzelni – technologie, parametry wydajność”. Wśród uczestników byli zarówno zawodowi piwowarzy jak i inne osoby zainteresowane poszerzaniem swojej wiedzy na temat piwowarstwa. W trakcie dwóch intensywnych dni omówione były procesy warzelni, parametry technologiczne, wpływ różnych czynników na jakość sensoryczną piwa, wydajność Read more about Szkolenia Piwowarskie – #2 “Procesy warzelni”[…]
Odzyskanie Niepodległości przez Polskę w 1918 roku było jednym z najważniejszych wydarzeń w naszej historii. “Czym ta ziemia? – Mą Ojczyzną. Czym zdobyta? – Krwią i blizną”! 100-lecie odzyskania przez Polskę Niepodległości jest doskonałą okazją do podkreślania jakości plonów tej ziemi. Dlatego Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie włącza się do radosnego świętowania i Read more about TaMarynka: Piwo Jubileuszowe na 100-lecie Odzyskania przez Polskę Niepodległości[…]
Zapisz się już dziś!
2 dni, 7 godzin wykładów
10 godzin praktyki laboratoryjnej
1500 zł + VAT
Premiera (Premiere)
Sobota (Saturday) | 30.06.2018
7:00 PM BroPub by Brokreacja
Stradomska 11, Kraków
Studia inżynierskie i podyplomowe
Szkolenia piwowarskie
Propagacja drożdży i bakterii
Współpraca przemysłowa
Identyfikacja mikroorganizmów
Próby technologiczne w browarze
Innowacyjne projekty badawcze