Analiza jakości słodu (szkolenie laboratoryjne)

szkolenie, jakość, słód, piwo, browar

Rozpoczynamy cykl jednodniowych szkoleń dedykowanych konkretnej tematyce i rozwiązaniu konkretnych problemów. Na tym szkoleniu dowiesz się:

  • jakie parametry jakościowe wody są kluczowe dla prawidłowego przebiegu zacierania, gotowania i w jaki sposób determinują jakość brzeczki
  • czego raporty jakości wody uzyskane od dostawcy nam nie mówią i jak wykonać analizy dające pełny obraz sytuacji
  • jaką technikę korekty składu wody wybrać, aby najlepiej dopasować ten główny surowiec piwowarski do stylu piwa

Dla kogo?
Szkolenie skierowane jest w pierwszej kolejności do piwowarów i osób zatrudnionych w sektorze browarniczym. Nie ma wymagań odnośnie wcześniejszej wiedzy z zakresu chemii – program w całości i od podstaw wprowadzi słuchacza w zagadnienia tematu wody.

Jak?
Szkolenie będzie prowadzone zdalnie na żywo przy bezpośrednim kontakcie z prowadzącym, możliwością zadawania pytań (w formie ustnej lub czatu). Po zakończeniu istnieje możliwość zweryfikowania nabytej wiedzy przez podejście do testu sprawdzającego.

29.07.2022

zostanie ogłoszone

zostanie ogłoszone

zostanie ogłoszone

Rejestracja
Early-Bird

rabat -20%
do 22.07.2022

Materiały szkoleniowe

Imienny certyfikat uczestnictwa

Jeśli chcesz być na bieżąco z terminami i tematami naszych szkoleń, prześlij swój adres e-mail:

Na jaki e-mail mamy wysłać program szkolenia „Ocena organoleptyczna piwa”?

Krakowska Szkoła Browarnicza
ul. Józefa Rostafińskiego 7a
Kraków.

STANDARD

---zł netto
  • EARLY BIRD --- zł netto
  • Szkolenie 6 h
  • Materiały ze szkolenia
  • Certyfikat uczestnictwa
  • Lunch

PREMIUM

---zł netto
  • EARLY BIRD --- zł netto
  • Szkolenie 6 h
  • Materiały ze szkolenia
  • Certyfikat uczestnictwa
  • Lunch