
Analiza jakości słodu (szkolenie laboratoryjne)
szkolenie, jakość, słód, piwo, browar
Rozpoczynamy cykl jednodniowych szkoleń dedykowanych konkretnej tematyce i rozwiązaniu konkretnych problemów. Na tym szkoleniu dowiesz się:
- jakie parametry jakościowe wody są kluczowe dla prawidłowego przebiegu zacierania, gotowania i w jaki sposób determinują jakość brzeczki
- czego raporty jakości wody uzyskane od dostawcy nam nie mówią i jak wykonać analizy dające pełny obraz sytuacji
- jaką technikę korekty składu wody wybrać, aby najlepiej dopasować ten główny surowiec piwowarski do stylu piwa
Dla kogo?
Szkolenie skierowane jest w pierwszej kolejności do piwowarów i osób zatrudnionych w sektorze browarniczym. Nie ma wymagań odnośnie wcześniejszej wiedzy z zakresu chemii – program w całości i od podstaw wprowadzi słuchacza w zagadnienia tematu wody.
Jak?
Szkolenie będzie prowadzone zdalnie na żywo przy bezpośrednim kontakcie z prowadzącym, możliwością zadawania pytań (w formie ustnej lub czatu). Po zakończeniu istnieje możliwość zweryfikowania nabytej wiedzy przez podejście do testu sprawdzającego.
29.07.2022
zostanie ogłoszone
zostanie ogłoszone
zostanie ogłoszone
Rejestracja
Early-Bird
rabat -20%
do 22.07.2022
do 22.07.2022