REKRUTACJA – Dyplomowany Piwowar

Zapisz się już dziś!
Studia podyplomowe.
Od października 2018 do czerwca 2019.
2 semestry, 10 weekendów, 200 godzin.
Wykłady, laboratorium, warzenie.

słód, brzeczka, fermentacja, receptury, automatyka, inwestycje, prawo


ZASADY REKRUTACJI NA III edycję studiów podyplomowych “Dyplomowany Piwowar”
  1. Zgłoszenie uczestnictwa w III edycji studiów podyplomowych można dokonać wypełniając poniższe zgłoszenie. Formularz rekrutacyjny będzie dostępny do wyczerpania limitu miejsc.
  2. Limit miejsc wynosi 24 osoby.
  3. Nabór dokonywany jest na podstawie oceny merytorycznej wniosków, studia skierowane są w pierwszej kolejności do:
    • osób pracujących lub samo zatrudnionych w sektorze browarniczym (także zaangażowanych w dostarczanie produktów lub usług dla browarnictwa)
    • inwestorów i właścicieli browarów i słodowni
    • osób nieposiadających kierunkowego wykształcenia związanego z technologią browarniczą i/lub technologią żywności
  4. Prosimy o rzetelne wypełnienie formularza w części dotyczącej uzasadnienia chęci podjęcia studiów; odpowiednia motywacja i plany rozwoju zawodowego będą brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w procesie rekrutacji.

Wypełnienie formularza i wysłanie zgłoszenia oznacza, że zapoznali się Państwo z polityką prywatności i akceptują jej warunki.