SZKOLENIE: Propagacja drożdży i procesy fermentacji w browarnictwie

⬇︎ Zapisz się już dziś! ⬇︎

Termin 1: 16 – 17 kwietnia 2019 – BRAK WOLNYCH MIEJSC

Termin 2: 16 – 17 maja 2019 – BRAK WOLNYCH MIEJSC

Termin 3: 16 – 17 lipca 2019 – 6 WOLNYCH MIEJSC


1300 zł

2 dni, 7 godzin wykładów

10 godzin praktyki laboratoryjnej


Pobierz program szkolenia

Po zakończeniu uczestnik uzyskuje certyfikat udziału w szkoleniu.

W cenę szkolenia wliczone są:

  • udział w wykładach i zajęciach laboratoryjnych (w tym odzież ochronna)
  • materiały drukowane
  • śniadania (x2), obiady (x2) i przerwy kawowe

KSB. Studia Piwowarskie. Studia podyplomowe

drożdże, bakterie, fermentacja, propagacja


⬇︎ Zapisz się ⬇︎

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *