![](https://i0.wp.com/ksb.edu.pl/wp-content/uploads/2018/06/DSC_0197.jpg?resize=640%2C426&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/ksb.edu.pl/wp-content/uploads/2018/10/BREWHOUSE_elevate-755019-unsplash.jpg?resize=640%2C427&ssl=1)
SZKOLENIE | TERMIN | CENA | MIEJSCA | |
Surowce browarnicze – analiza jakościwoda, słód, chmiel, jakość, wydajność | 3-5 września | 1,500 zł + VAT | 12 | program |
Procesy warzelni – technologie, parametry, wydajnośćśrutowanie, zacieranie, filtracja, gotowanie, usuwanie osadów | 12-13 września | 1,500 zł + VAT | 12 | program |
Propagacja drożdży i procesy fermentacji w browarnictwiedrożdże, bakterie, fermentacja, propagacja | 18-20 września | 1,500 zł + VAT | 12 | program |
Ocena organoleptyczna piwa z elementami analizy sensorycznejsensoryka, piwo, smak, aromat, wady | 26-27 września | 1,500 zł + VAT | 9 | program |
Po zakończeniu każdego szkolenia uczestnik uzyskuje certyfikat udziału w szkoleniu.
W cenę szkolenia wliczone są:
- udział w wykładach
- udział w zajęciach laboratoryjnych (w tym odzież ochronna)
- materiały drukowane
- przerwy kawowe i obiad
- certyfikat uczestnictwa
![](https://i0.wp.com/ksb.edu.pl/wp-content/uploads/2019/02/BREWERY_man-with-clipboard-at-craft-brewery-or-beer-plant-P2DJL4B.jpg?resize=640%2C427&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/ksb.edu.pl/wp-content/uploads/2019/02/SAMPLE-BEERS_KSB.png?resize=640%2C480&ssl=1)