2019 Uruchamiamy otwarte szkolenia Piwowarskie

SZKOLENIE

TERMIN

CENA

MIEJSCA

Surowce browarnicze – analiza jakości

woda, słód, chmiel, jakość, wydajność
3-5 września1,500 zł
+ VAT
12program

Procesy warzelni – technologie, parametry, wydajność

śrutowanie, zacieranie, filtracja, gotowanie, usuwanie osadów
12-13 września1,500 zł
+ VAT
12program

Propagacja drożdży i procesy fermentacji w browarnictwie

drożdże, bakterie, fermentacja, propagacja
18-20 września1,500 zł
+ VAT
12program

Ocena organoleptyczna piwa z elementami analizy sensorycznej

sensoryka, piwo, smak, aromat, wady
26-27 września1,500 zł
+ VAT
9program

Po zakończeniu każdego szkolenia uczestnik uzyskuje certyfikat udziału w szkoleniu.

W cenę szkolenia wliczone są:

  • udział w wykładach
  • udział w zajęciach laboratoryjnych (w tym odzież ochronna)
  • materiały drukowane
  • przerwy kawowe i obiad
  • certyfikat uczestnictwa

Więcej informacji –https://ksb.edu.pl/szkolenia-piwowarskie/