Szkolenia Piwowarskie – Wrzesień 2019

SZKOLENIE

TERMIN

CENA

MIEJSCA

Surowce browarnicze – analiza jakości

woda, słód, chmiel, jakość, wydajność
3-5 września1,500 zł
+ VAT
12program

Procesy warzelni – technologie, parametry, wydajność

śrutowanie, zacieranie, filtracja, gotowanie, usuwanie osadów
12-13 września1,500 zł
+ VAT
12program

Propagacja drożdży i procesy fermentacji w browarnictwie

drożdże, bakterie, fermentacja, propagacja
18-20 września1,500 zł
+ VAT
12program

Ocena organoleptyczna piwa z elementami analizy sensorycznej

sensoryka, piwo, smak, aromat, wady
26-27 września1,500 zł
+ VAT
9program

Po zakończeniu uczestnik uzyskuje certyfikat udziału w szkoleniu.

W cenę szkolenia wliczone są:

  • udział w wykładach i zajęciach laboratoryjnych (w tym odzież ochronna)
  • materiały drukowane

Zapisz się już dziś!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *