14 sierpnia, 2018

Usługi

Od kilkunastu lat współpracujemy z browarami z całej Polski. Zrealizowaliśmy dziesiątki projektów oferując usługi konsultingowe, badawcze, edukacyjne i analityczne na potrzeby browarów restauracyjnych, rzemieślniczych, regionalnych i przemysłowych.

Nasze podstawowe usługi to:

❖ Propagacja drożdży i bakterii (odbiór osobisty lub specjalistyczna wysyłka na terenie całej Polski)

❖ Usługi analityczne (oznaczanie alkoholu, ekstraktu, barwy, zmętnienia, pH, jonów metali, ekstraktywności słodu, buforowości słodu, alkaliczności resztkowej wody, i wiele innych).

❖ Projekty badawcze (innowacje technologiczne i produktowe, współpraca przy wnioskach o dofinansowanie badań realizowanych przez browary, i analizy).

❖ Próby technologiczne (warzenie piwa w skali 1h w browarze eksperymentalnym z pełną analityką)

❖ Usługi konsultingowe (opinie o innowacyjności, ekspertyzy, opracowanie technologii)

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani jakąkolwiek usługą lub macie pomysł na inny rodzaj współpracy, prosimy o kontakt:

dr hab. inż. Aleksander Poreda, prof. UR

e-mail: a.poreda@urk.edu.pl

tel. 791 738 038