Zapraszamy do zapisania się na V edycję studiów podyplomowych “Dyplomowany piwowar”
Studia trwają od października – do czerwca
Obejmują: 2 semestry, 10 weekendów, 200 godzin.
Wykłady, laboratorium, warzenie, wyjazdy terenowe.
słód, brzeczka, fermentacja, receptury, automatyka, inwestycje, prawoZASADY REKRUTACJI studiów podyplomowych „Dyplomowany Piwowar”
- Zgłoszenie chęci uczestnictwa w studiach podyplomowych można dokonać wypełniając zgłoszenie na stronie
-
formularz zgłoszeniowy
- Formularz jest dostępny przez cały rok. Zgłoszenia otrzymane po zakończeniu rekrutacji na dany rok akademicki będą rozpatrywane w rekrutacji na kolejny rok.
- Informacje zwrotne osobom, które wyraziły chęć udziału w studiach przesyłać będziemy począwszy od 1. lipa br.
- Limit miejsc wynosi 30 osób.
- Nabór dokonywany jest na podstawie oceny merytorycznej wniosków, studia skierowane są w pierwszej kolejności do:
- osób pracujących lub samo zatrudnionych w sektorze browarniczym (także zaangażowanych w dostarczanie produktów lub usług dla browarnictwa)
- inwestorów i właścicieli browarów i słodowni
- osób nieposiadających kierunkowego wykształcenia związanego z technologią browarniczą i/lub technologią żywności
- Prosimy o rzetelne wypełnienie formularza w części dotyczącej uzasadnienia chęci podjęcia studiów; odpowiednia motywacja i plany rozwoju zawodowego będą brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w procesie rekrutacji.