Analiza alkoholu w piwie bezalkoholowym i 0,0%

Czy Twoje 0,0 % jest na 100% “zero”?

Mając pewność, że piwo nie przekracza dopuszczalnych limitów – unikasz kłopotów jakościowych, finansowych i prawnych! 

Twój zysk to 90% mniej wydatków na analizy piwa – korzystaj z laboratorium KSB jak ze swojego!*

  • nie inwestuj w laboratorium, 
  • nie inwestuj w kosztowny sprzęt
  • nie inwestuj w wykwalifikowanego pracownika!

My zrobiliśmy to już za Ciebie. Ty skup się na warzeniu, a dzięki współpracy z KSB uzyskaj stały dostęp do najwyższej jakości sprzętu oraz wykwalifikowanej kadry.

*Koszt analiz piwa w KSB to maksymalnie kilkaset złotych miesięcznie – zamiast nawet kilkunastu tysięcy (tyle wynosi średnio miesięczny koszt zakupu, utrzymania sprzętu oraz opłacenia wykwalifikowanego pracownika).

Sprawdź czy ta oferta jest dla Ciebie:

Kto może wymagać od Ciebie potwierdzenia stężenia etanolu w piwie bezalkoholowym lub 0%?

  • zleceniodawca warzenia kontraktowego w Twoim browarze
  • kontrola urzędowa
  • sieć handlowa, do której dostarczasz piwo
  • klienci indywidualni

Co od nas dostajesz?

Opcja STANDARD

raport wyników otrzymasz najpóźniej

48godz.
  • po dostarczeniu próbek
  • Raport zawiera:
  • stężenie etanolu [% obj.]
  • ekstrakt rzeczywisty
  • ekstrakt brzeczki podstawowej
  • kaloryczność piwa

Opcja EXPRESS

raport wyników otrzymasz najpóźniej

12godz.
  • po dostarczeniu próbek
  • Raport zawiera:
  • stężenie etanolu [% obj.]
  • ekstrakt rzeczywisty
  • ekstrakt brzeczki podstawowej
  • kaloryczność piwa

Co dalej?

Chcesz sprawdzić zawartość alkoholu w piwie – postępuj zgodnie z poniższą instrukcją:

  1. wypełnij formularz zgłoszenia analizy poniżej
  2. przygotuj 3 butelki lub puszki z każdego piwa, które chcesz przeanalizować
  3. dostarcz do nas próbki:
    • osobiście lub kurierem na adres:
      Krakowska Szkoła Browarnicza, ul. Rostafińskiego 7A, 30-072 Kraków, 
    • do paczkomatu Inpost KRA51A, ul. Rostafińskiego 6 (nr tel odbiorcy 733 521 076)
  4. czekaj na wyniki, które otrzymasz drogą mailową 

Zgłoś analizę piwa