“Zdalny Technolog i Laboratorium” to kompleksowe wsparcie dla małych i średnich browarów w zakresie kontroli jakości surowców oraz piwa. Unikniesz kosztownych błędów dzięki naszemu wsparciu i wykorzystaniu nowoczesnego laboratorium! Korzystając z outsourcingu będziesz mieć dostęp do wysokiej jakości sprzętu i kompetentnej kadry za ułamek kosztów utrzymania własnego laboratorium. Oferujemy elastyczne plany i zakres usług dostosowany do potrzeb Twojego browaru. Zapewniamy precyzję i szybki czas realizacji.
Skup się na warzeniu, a my zajmiemy się resztą!
Jedna pomyłka, uwolnienie piwa z wadą lub niezgodnością może kosztować Twój browar dziesiątki tysięcy złotych. Straty finansowe wynikające z niskiej jakości mogą być trudne do oszacowania np. wycofanie piwa z rynku, strata miejsca na kranie w lokalach, kosztowne i długotrwałe poszukiwanie przyczyny problemów. Natomiast utrata dobrej reputacji może być nieodwracalna.
Nie ryzykuj przestojów ani wycofań produktów z rynku – postaw na stałą kontrolę jakości!
Stałą opłatę miesięczną za kontrolę jakości prowadzoną dla browaru określamy w zależności od skali produkcji i Twoich potrzeb. Jest to niewielka inwestycja (w zakresie 1000-2500 zł miesięcznie) w porównaniu do kosztów utrzymania własnego laboratorium, które mogą wynosić kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie i wiązać się z zatrudnieniem dodatkowych, wykwalifikowanych osób.
W ramach tej opłaty będziemy między innymi: analizować każdą partię piwa, sprawdzać jakość dostarczanego do browaru słodu, analizować wodę i dostosowywać jej korektę do konkretnych receptur oraz realizować inne zadania w zależności od bieżących potrzeb.
Zleć kontrolę jakości swojemu “Zdalnemu technologowi i zdalnemu laboratorium”, czyli ekspertom z Krakowskiej Szkoły Browarniczej – a Ty skup się na tym, co robisz najlepiej – warzeniu doskonałego piwa!