Szkolenie sensoryczne dla pracowników HORECA
szkolenie, ocena organolepticzna, piwo, browar
Czego się dowiesz?
Szkolenie ukierunkowane jest na nabycie przez uczestników umiejętności w zakresie rozpoznawania podstawowych wad w piwie, związanych z wyszynkiem.
Zakres tematyczny:
- Podstawowe techniki degustacji piwa
- Poznanie 10 bodźców sensorycznych (acetaldehyde, acetic, brett, butyric, diacetyl, lactic, musty, phenolic, sour, yeasty)
- Podstawowa wiedza dotycząca ww. bodźców
Dla kogo?
Szkolenie skierowane jest do osób zatrudnionych w sektorze HORECA zainteresowanych nabyciem praktyki w zakresie oceny organoleptycznej i rozpoznawania wad piwa, związanych z jego wyszynkiem.
Gdzie?
Browar Górniczo-Hutniczy, ul. Witolda Budryka 4, Kraków.
Zobacz miejsce szkolenia na mapie.
Jak przebiega szkolenie?
Spotkanie prowadzone stacjonarnie, przy bezpośrednim kontakcie z prowadzącym, z możliwością zadawania pytań. Program podzielony jest na logicznie ułożone bloki tematyczne.
UWAGA: ze względu na wysokie koszty materiałów zużywanych na szkoleniu, szkolenie może się odbyć dla minimum 6 osób – jeśli zapisanych uczestników będzie mniej ustalimy kolejny, dogodny dla wszystkich termin.
Prowadzący
00.00.2025
4 godz
(10:00-14:00)
Limit miejsc:
12
od 499 zł + VAT
Rejestracja
Early-Bird
rabat -20%
najpóźniej 7 dni
przed terminem szkolenia
kod: sensor6
najpóźniej 7 dni
przed terminem szkolenia
kod: sensor6
Materiały szkoleniowe
Certyfikat uczestnictwa
STANDARD
Cena promocyjna - wczesna rejestracja
- Cena regularna: 624 zł netto
- Szkolenie 4 h
- Materiały ze szkolenia
- Certyfikat uczestnictwa
STANDARD
Cena promocyjna - wczesna rejestracja
- Cena regularna: 624 zł netto
- Szkolenie 4 h
- Materiały ze szkolenia
- Certyfikat uczestnictwa
Nadchodzące szkolenia
Jeśli chcesz być na bieżąco z terminami i tematami naszych szkoleń, prześlij swój adres e-mail: