Szkolenie sensoryczne dla pracowników HORECA

szkolenie, ocena organolepticzna, piwo, browar

Czego się dowiesz?

Szkolenie ukierunkowane jest na nabycie przez uczestników umiejętności w zakresie rozpoznawania podstawowych wad w piwie, związanych z wyszynkiem.

Zakres tematyczny:

  • Podstawowe techniki degustacji piwa
  • Poznanie 10 bodźców sensorycznych (acetaldehyde, acetic, brett, butyric, diacetyl, lactic, musty, phenolic, sour, yeasty)
  • Podstawowa wiedza dotycząca ww. bodźców 

Dla kogo?

Szkolenie skierowane jest do osób zatrudnionych w sektorze HORECA zainteresowanych nabyciem praktyki w zakresie oceny organoleptycznej i rozpoznawania wad piwa, związanych z jego wyszynkiem.

Gdzie?

Browar Górniczo-Hutniczy, ul. Witolda Budryka 4, Kraków.
Zobacz miejsce szkolenia na mapie.

Jak przebiega szkolenie?

Spotkanie prowadzone stacjonarnie, przy bezpośrednim kontakcie z prowadzącym, z możliwością zadawania pytań. Program podzielony jest na logicznie ułożone bloki tematyczne.

UWAGA: ze względu na wysokie koszty materiałów zużywanych na szkoleniu, szkolenie może się odbyć dla minimum 6 osób – jeśli zapisanych uczestników będzie mniej ustalimy kolejny, dogodny dla wszystkich termin.

Prowadzący

00.00.2025

4 godz
(10:00-14:00)

Limit miejsc:
12

od 499 zł + VAT

Rejestracja
Early-Bird

rabat -20%
najpóźniej 7 dni
przed terminem szkolenia
kod: sensor6

Materiały szkoleniowe

Certyfikat uczestnictwa

STANDARD

Cena promocyjna - wczesna rejestracja

499zł netto
  • Cena regularna: 624 zł netto
  • Szkolenie 4 h
  • Materiały ze szkolenia
  • Certyfikat uczestnictwa

STANDARD

Cena promocyjna - wczesna rejestracja

499zł netto
  • Cena regularna: 624 zł netto
  • Szkolenie 4 h
  • Materiały ze szkolenia
  • Certyfikat uczestnictwa

Nadchodzące szkolenia

Jeśli chcesz być na bieżąco z terminami i tematami naszych szkoleń, prześlij swój adres e-mail:

Subscribe

* indicates required
Sytuacja zawodowa / zainteresowania