Czego się dowiesz?
Szkolenie ukierunkowane jest na przekazanie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych wdrożenia w browarze programu IFS GM.
Zakres tematyczny:
Zarządzanie kryzysowe i identyfikowalność
Zarządzanie kryzysowe i identyfikowalność
Bezpieczeństwo żywności
Dla kogo?
Szkolenie skierowane jest głównie do kierowników i pełnomocników ds. jakości oraz pozostałych pracowników działu jakości, a także przedstawicieli wyższego kierownictwa czy dyrekcji – wszystkich zainteresowanych tematem świadomego wdrażania oraz zrozumienia systemów i programów jakości w zakładzie produkującym piwo.
Gdzie?
Krakowska Szkoła Browarnicza, ul. Józefa Rostafińskiego 7A, 30-072 Kraków.
Zobacz miejsce szkolenia na mapie.
Jak przebiega szkolenie?
Spotkanie prowadzone w kameralnej grupie (do 6-8 osób). Program podzielony jest na logicznie ułożone bloki tematyczne.
Podczas przerw uczestnikom serwowana jest woda, kawa/herbata i słodkie przekąski. W cenę szkolenia wliczony jest obiad.
Każdy uczestnik otrzymuje drukowe materiały oraz imienny certyfikat uczestnictwa.
Jeśli chcesz być na bieżąco z terminami i tematami naszych szkoleń, prześlij swój adres e-mail: