IFS Global Markets w browarze

szkolenie, jakość, piwo, browar

Świadomość konsumentów na temat bezpieczeństwa żywności stale się podnosi. Aby spełnić rosnące wymagania klientów sieciowych i indywidualnych, firmy produkcyjne zaczęły zwiększać zakres wdrożonych systemów jakości ponad wymagany prawnie system HACCP. Kiedyś wdrożenie systemu IFS, BRC, ISO 22000 itp., kojarzyło się z prestiżem, przewagą konkurencyjną na rynku i z wysoką jakością produkowanych wyrobów oraz usług. Obecnie niczym język angielski w korporacji, posiadanie jednego z powyższych standardów jest oczekiwane bądź często wymagane przez sieci handlowe.
 
Jednakże nie każda firma czuje się na siłach, aby z poziomu HACCP przejść od razu na np. IFS Food. Ilość wymagań przeraża i najlepsza wydaje się rezygnacja z tej możliwości. Na szczęście dla małych/średnich firm przychodzi z pomocą program IFS Global Markets.
 
Program IFS GM ma 3 poziomy i zakłada wdrożenie ich w ciągu trzech kolejnych lat. Od ostatniego poziomu średnio-zaawansowanego IFS GM do pełnego IFS Food dzieli nas znacznie mniej niż od poziomu HACCP. Przed decyzją możemy przedyskutować z klientem nasze plany, które mogą okazać się wystarczające do podjęcia współpracy.
 
Jak zacząć i osiągnąć ten cel?  Wszystkiego dowiesz się na szkoleniu “IFS Global Markets w browarze”.  
 
Jest to wykład teoretyczno-praktyczny realizowany w KSB, na którym zdobędziesz wiedzę oraz umiejętności praktyczne i samodzielnie m.in.
  • utworzysz cel jakościowy i cel związany z kulturą bezpieczeństwa żywności
  • rozpoznasz niezgodności na obszarze produkcyjnym (quiz ze zdjęciami)
  • przećwiczysz dobór działań naprawczych
  • przeanalizujesz zagrożenia w wybranym obszarze

Czego się dowiesz?

Szkolenie ukierunkowane jest na przekazanie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych wdrożenia w browarze programu IFS GM.

Zakres tematyczny:

Dla kogo?

Szkolenie skierowane jest głównie do kierowników i pełnomocników ds. jakości oraz pozostałych pracowników działu jakości, a także przedstawicieli wyższego kierownictwa czy dyrekcji – wszystkich zainteresowanych tematem świadomego wdrażania oraz zrozumienia systemów i programów jakości w zakładzie produkującym piwo.

Gdzie?

Krakowska Szkoła Browarnicza, ul. Józefa Rostafińskiego 7A, 30-072 Kraków.

Zobacz miejsce szkolenia na mapie.

Jak przebiega szkolenie?

Spotkanie prowadzone w kameralnej grupie (do 6-8 osób). Program podzielony jest na logicznie ułożone bloki tematyczne.

Podczas przerw uczestnikom serwowana jest woda, kawa/herbata i słodkie przekąski. W cenę szkolenia wliczony jest obiad.

Każdy uczestnik otrzymuje drukowe materiały oraz imienny certyfikat uczestnictwa. 

Prowadzący

05.06.2023

10:00 - 16:00

Limit miejsc: 4

od 759 zł + VAT

Rejestracja
Early-Bird

rabat -20%
najpóźniej 10 dni
przed terminem szkolenia

Materiały szkoleniowe

Imienny certyfikat uczestnictwa

STANDARD

Promocja Early Bird -20% do 10 dni przed terminem szkolenia

759zł netto
  • Cena regularna: 949 zł netto
  • Szkolenie 7 h
  • Materiały ze szkolenia
  • Certyfikat uczestnictwa
  • Lunch
Nadchodzące szkolenia

Jeśli chcesz być na bieżąco z terminami i tematami naszych szkoleń, prześlij swój adres e-mail:

Subscribe

* indicates required
Sytuacja zawodowa / zainteresowania