Intensive one-week brewing course
piwowarstwo, browarnictwo, piwo
Technologia …
Ten kurs …
What you will learn
- 1
- 2
- 3
Who can take this course:
To kurs obowiązkowy, jeśli chcesz znać…
- 1
- 2
- 3
Pre-rquisites and workshop level:
- 1
- 2
- 3
Workshop logistics:
- kurs stacjonarny, prowadzony przy bezpośrednim kontakcie z prowadzącym
- jednodniowy, intensywny kurs
- cztery wykłady po 70 minut
- jedna 30-minutowa wycieczka techniczna po komercyjnym browarze 10 hl
- prowadzący: ekspert z ponad 20-letnim doświadczeniem dydaktycznym
- zapewnione materiały szkoleniowe
- swobodna i otwarta atmosfera (pytania mile widziane w każdej chwili)
- degustacje piwa prosto z tanków, aby odróżnić piwo młode od dojrzałego
Kurs odbywa się w browarze, co daje wyjątkową okazję, by skonfrontować nową wiedzę z praktyką, zobaczyć linię produkcyjną, porozmawiać z piwowarem i spróbować piw prosto z tanków fermentacyjnych.
Place
Szkolenie odbywa się w pięknym i historycznym mieście Kraków, Polska.
Dokładna lokalizacja: Browar Górniczo-Hutniczy, ul. Witolda Budryka 4, Kraków.
UWAGA: szkolenie może się odbyć dla minimum 4 osób – jeśli zapisanych uczestników będzie mniej ustalimy kolejny, dogodny dla wszystkich termin.
Twój prowadzący
Profesor Aleksander Poreda, z ponad 20-letnim doświadczeniem w edukacji piwowarskiej, od 2016 roku – kiedy powstała Krakowska Szkoła Piwowarstwa – przeszkolił już ponad 200 specjalistów zarówno w kursach akademickich, jak i komercyjnych.
16.07.2026
6 godz
(10:00-16:00)
Limit miejsc: 18
od 1399 zł + VAT
Rejestracja
Early-Bird
rabat -20%
najpóźniej 7 dni
przed terminem szkolenia
kod: earlybird
najpóźniej 7 dni
przed terminem szkolenia
kod: earlybird
Materiały szkoleniowe
Certyfikat uczestnictwa
SZKOLENIE
Cena promocyjna - wczesna rejestracja
- Cena regularna: 1749 zł netto
- Szkolenie 6 h
- Materiały ze szkolenia
- Certyfikat uczestnictwa
- Lunch
Nadchodzące szkolenia
Jeśli chcesz być na bieżąco z terminami i tematami naszych szkoleń, prześlij swój adres e-mail:
