Browary rzemieślnicze coraz większą uwagę zwracają na wysoką i stałą jakość swoich piw. Kluczowe w tym względzie są dobrej jakości drożdże. Zarówno browary prowadzące fermentację w małych 5 hl tankach, jak i większe dochodzące do 40-60 hl zaopatrują się w nasze płynne drożdże. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych klientów dopracowaliśmy metody propagacji drożdży i bakterii. Dzięki doskonałej jakości biomasy, którą dostarczamy do czołowych browarów rzemieślniczych w Polsce, z roku na rok rośnie zainteresowanie tą usługą.
Dzięki naszemu doświadczeniu oraz nastawieniu na wytwarzanie najwyższej jakości biomasy nasi klienci są pewni, że ich fermentacja będzie przebiegała dynamicznie, a piwo będzie miało odpowiedni profil bukietu.
Aby oszacować ile drożdży potrzebujesz oraz otrzymać ofertę potrzebujemy kilku podstawowych informacji:
W celu zapoznania się z innymi usługami dla browarnictwa zapraszamy na stronę: