Wysoka jakość piwa to cel każdego piwowara. Wszystkie założenia technologiczne, staranne receptury, dbałość o zachowanie odpowiedniej higieny procesu skupiają się wokół jakości końcowego produktu.
Piwowar, który świadomie prowadzi proces, chce weryfikować osiągnięcie wybranych założeń i jakość swojego piwa na bieżąco.
Kontrolę jakości piwa wykonywać można nie tylko w bogato wyposażonym laboratorium – już podstawowe szkło laboratoryjne i niewielki blat roboczy pozwalają bliżej poznać podstawowe parametry piwa.
Poznaj ofertę nowego laboratoryjnego szkolenia, pt. „Analiza jakości piwa”!
Czego się dowiesz?
Szkolenie laboratoryjne „Analiza jakości piwa” to warsztat praktyczny realizowany w laboratorium, na którym zdobędziesz umiejętności praktyczne i samodzielnie:
Dla kogo?
Szkolenie skierowane jest do bardzo szerokiego grona słuchaczy, jeśli na którekolwiek z poniższych pytań odpowiesz „TAK”, nie zwlekaj i zapisz się!
Gdzie?
Browarnicze Centrum Badawcze, ul. Józefa Rostafińskiego 7A, 30-072 Kraków.
Zobacz miejsce szkolenia na mapie.
Jak przebiega szkolenie?
Spotkanie prowadzone w kameralnej grupie (do 8 osób), w wyposażonym laboratorium. Uczestnik może przywieźć ze sobą piwo, którego jakość chciałby sprawdzić w czasie zajęć (minimum 500 ml). Program podzielony jest na logicznie ułożone bloki tematyczne.
Podczas przerw uczestnikom serwowana jest woda, kawa/herbata i słodkie przekąski. W cenę szkolenia wliczony jest obiad.
Jeśli chcesz być na bieżąco z terminami i tematami naszych szkoleń, prześlij swój adres e-mail: