Konsulting, doradztwo, wsparcie

Oferujemy wsparcie merytoryczne, technologiczne i analityczne dla inwestorów, piwowarów i przedsiębiorstw.

 

Na jakim jesteś etapie?

  • masz pomysł żeby założyć browar, jesteś inwestorem
  • jesteś piwowarem w funkcjonującym browarze
  • działasz już na rynku i chcesz zrealizować nową inwestycję
  • masz w pełni wyposażony browar, warzysz piwo i chcesz wdrożyć nowy produkt
  • chcesz poznać parametry jakościowe piwa, wdrożyć usprawnienia, poprawić wydajność, itp?

Jeśli na którekolwiek pytanie Twoja odpowiedź jest pozytywna – nasi doświadczeni eksperci chętnie podzielą się swoją wiedzą, doświadczeniem, kontaktami i pomogą Ci zyskać czas i pieniądze.

Co zyskasz korzystając z naszego doradztwa?

  • nie popełnisz błędów, które mogą Cię kosztować stratę czasu i pieniędzy,
  • szybciej osiągniesz zamierzony cel
  • kupisz sprzęt, który będzie kompletny i spełni Twoje oczekiwania
  • nie będziesz musiał doinwestować dopiero zakończonej inwestycji
  • będziesz warzyć piwo wydajnie i sprawnie
  • Twoje receptury będą prawidłowo przeliczone, przygotowane do danej skali i typu instalacji
  • po wykonaniu warek próbnych sprawdzimy jakość brzeczki i piwa oraz wydajność procesów – jeśli będzie potrzeba zaproponujemy metody poprawy wyników

Kto będzie Cię wspierał?

Grono naszych ekspertów to:

  • ludzie nauki od wielu lat skupieni na technologii piwa i ściśle współpracujący z przemysłem browarniczym
  • konsultanci techniczni z doświadczeniem w doborze sprzętu, projektowaniu instalacji w browarze czy prawidłowym sporządzaniu umów z dostawcami
  • aktywni piwowarzy pracujący w browarach o rożnej skali produkcji i zasięgu rynkowym
  • analitycy badający od lat piwo pod względem fizyko-chemicznym, mikrobiologicznym i organoleptycznym. 

Nie tylko technologia browarnicza!

To nie wszystko, w naszym gronie są również specjaliści od prawa zajmujący się funkcjonowaniem przedsiębiorstw czy prawnymi aspektami działania browarów, a także doradcy od marketingu i graficy.

Nasza oferta doradztwa obejmuje praktycznie każdy aspekt działań przed którymi stoisz na różnym etapie rozwoju firmy. Od pierwszej myśli „Chcę mieć browar”, po wiele lat od uruchomienia browaru kiedy masz może problem z jakością piwa, szukasz nowych produktów czy chcesz zamówić nowy szczep drożdży!

Skontaktuj się z nami, daj znać co planujesz i w czym szukasz wsparcia – a my przygotujemy dla Ciebie ofertę i zdecydujesz czy chcesz działać razem z Krakowską Szkołą Browarniczą!

Napisz do nas i opisz na jakim jesteś etapie oraz jakiego wsparcia oczekujesz:

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
technologia browarnicza, wsparcie, projektowanie browaru, zakup browaru, instalacje browarnicze, warzelnia, fermentacja