Nowe szkolenie on-line

Krakowska Szkoła Browarnicza rozpoczyna realizację swoich szkoleń w trybie zdalnym. Mamy doświadczenie oraz zaplecze techniczne pozwalające na realizację szkoleń w trybie zdalnym – pozwalamy naszym studentom i słuchaczom w pełni wykorzystywać zalety nauki bez wychodzenia z domu!

Odpowiadając na liczne zapytania z przyjemnością uruchamiamy kolejny cykl szkoleń otwartych z zakresu technologii browarniczej. Zaczynamy od tematu “rzeki” – czyli wody.

Zapisz się już dziś !!!

Szkolenia piwowarskie ➔

Szkolenie #1 – czyli woda w browarnictwie. Po tym szkoleniu:

  1. będziesz wiedzieć parametry jakościowe wody są kluczowe dla prawidłowego przebiegu warzenia i jakości piwa
  2. będziesz swobodnie i ze zrozumieniem interpretować wyniki analizy wody (dostarczane przez wodociągi, uzyskiwane z laboratorium) – nawet jeśli nie jesteś chemikiem!
  3. w jaki sposób skorygować swoją wodę, aby zawsze idealnie pasowała do warzonego stylu

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *